Excite

Olympisch goud voor Chris Martin

Het speciale openingsnummer dat Martin voor de opening zou moeten schrijven, moet 'Welcome Song' gaan heten. Volgens de Daily Mirror staat de frontman van Coldplay bovenaan het lijstje van de organisatie.

De site citeert een insider. Die stelt: "Chris is een grote ster en een icoon van de Britse muziek met een internationale uitstraling. We doen er alles aan om hem zover te krijgen en hopelijk wordt ook de rest van Coldplay bij het geheel betrokken."

Martin is ook gevraagd, omdat Coldplay wordt beschouwd als de 'biggest stadium rockers' van Groot-Brittannië. Hun muziekstijl zou perfect passen bij de Olympische Spelen. De organisatie hoopt verder dat Coldplay tijdens de openingsceremonie wil optreden en de 'Welcome Song' wil uitbrengen. Behalve Coldplay zouden ook Muse en Joss Stone zijn gevraagd om op te treden.

Naar verwachting zullen volgend jaar 2 miljard mensen de openingsceremonie op televisie volgen. Die vindt plaats op 27 juli 2012. De regie van het spektakel is in handen van regisseur Danny Boyle, bekend van de films 'Slumdog Millionaire' en 'Trainspotting'.

Afbeelding: Flickr account Daniel Luis Garcia

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021