Excite

Onduidelijkheid rond moord/dood tante Frans Bauer

Maandagmiddag is de tante van Frans Bauer dood in haar woonwagen gevonden. Zijn oom werd ook gevonden; hij bleek zwaar gewond. Inmiddels is er nog weinig duidelijkheid over de toedracht van de dood van de tante van de beroemde zanger. Frans heeft zelf aangegeven dat ze om het leven is gekomen door een schot, maar de politie wil dit nog niet bevestigen of ontkrachten.

Dinsdag heeft de politie een verklaring afgegeven, waarin ze aangeeft rekening te houden met alle mogelijkheden. Zo kan het hier gaan om een moord, een zelfmoord of een combinatie van moord en zelfmoord. In de eerste instantie werd gedacht dat de oom van Frans zijn vrouw had neergeschoten en daarna had geprobeerd zichzelf te verwonden.

De twee werden maandagavond gevonden door een vriendin die, nadat ze de situatie zag, groot alarm sloeg. De oom van Frans werd direct opgenomen in het ziekenhuis, voor ‘tante Doortje’ was het helaas al te laat. De situatie van de man is inmiddels stabiel en hij wordt verhoord. Dinsdagmiddag is het technisch onderzoek afgerond en woensdag zal sectie worden verricht op het lichaam van tante Doortje.

De politie wil echter nog geen informatie vrijgeven over de doodsoorzaak, de verwondingen of de resultaten van het technische onderzoek. Over de opmerking van Frans, dat het zou gaan om een schotwond, is aangegeven dat dit ‘voor zijn rekening is’. De familie Bauer heeft om rust gevraagd, om deze situatie in privé-sfeer te verwerken.

Afbeelding: Flickr account suchitra prints

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021