Excite

One Direction lanceert parfum

Laat het aan de mannen van One Direction over om hun fans van allerlei merchandise te voorzien. Daarom lanceert de boyband in het najaar van 2013 een damesgeur. Dat melden verschillende Amerikaanse showbizzwebsites. De Brits-Ierse boyband werkt al een tijd aan de geur, die concurrentie moet gaan bieden aan het parfum van Justin Bieber dat eerder dit jaar uitkwam.

Zes maanden

De vijf jongens van de band hebben een deal gemaakt met Dana Kline, de directrice van cosmeticabedrijf Olivann Beauty. Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson zijn nu zes maanden bezig met de ontwikkeling van de damesgeur. De naam van het parfum, het design en de samenstelling worden in de herfst van 2013 bekend gemaakt.

Trend

De mannen van One Direction, die in mei in de Amsterdamse Ziggo Dome staan, gaan met hun geurtje mee in de trend van sterren die een luchtje op de markt brengen. De geurlijnen zijn voor fans de ideale manier om hun favoriete artiest altijd 'bij zich te hebben.'

Herfst 2013

Het geurtje wordt naar verwachting volgend jaar in de herfst wereldwijd gelanceerd; vlak voor de feestdagen van 2013. Eerst zal de parfum alleen te verkrijgen zijn in warenhuizen van steden waar de band speelt, maar later ook op andere plaatsen in de wereld waar One Direction-fans wonen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021