Excite

One Direction neemt familie mee op tour

De mannen van One Direction leiden voor veel jong jongens een echt droomleven. Maar niets is minder waar. Want naast de aanbidding van miljoenen prachtige meiden én een topbaan, hebben de One Direction-zangers gewoon erg veel last van heimwee tijdens hun tour. Ze mogen dan veel met z’n vijven zijn, het gevoel van thuis is belangrijker gebleken dan de jongens ooit hadden gedacht.

”Tijdens hun vorige tour misten de jongens hun familie en vrienden heel hard. Toen hebben ze besloten om bij de volgende rondtrip steeds familie en vrienden rond hen te hebben,” vertelt een bron aan de Britse krant The Daily Star.

Harry Styles familie

Vooral Harry Styles heeft een uitgebreid bezoekersschema opgesteld voor de ‘Where We Are’ tournee. De zanger is geen enkel moment van de tour alleen. Voor Harry Styles is familie erg belangrijk. Zowel zijn vader als zijn moeder komen apart een deel van de tour in Amerika mee reizen. Ook zijn zus komt langs, en de vrienden van Styles mogen ook een stuk mee in de tourbus. Zo hoeft het populaire bandlid nooit alleen op zijn hotelkamer te zitten, waar hij het maar stil en eenzaam vindt.

Niall Horan

Ook de Ierse Nial Horan neemt bezoek mee op de tour. “Niall heeft een enorme hechte bang met zijn vrienden uit Ierland en wil hem er graag bij,”vertelt de bron. Voor Louis, Zayn en Liam, de overige drie One Direction-bandleden, staat de liefde op de eerste plaats. Alle drie de heren hebben een vaste relatie en zullen daarom tijdens de tour veel tijd doorbrengen met hun vriendinnen. Om “een thuisgevoel te creëren tijdens die eenzame tour,” zo meent de bron.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021