Excite

Ongewenste Mel Gibson denkt aan stoppen

Mel Gibson denkt erover om te stoppen met acteren. Vorig jaar kwam de 55-jarige Amerikaan in de verdrukking, nadat telefoongesprekken met zijn toenmalige vriendin in de publiciteit waren gekomen. Die scheldkanonnade leidde ertoe dat Gibson de bijrol die hij zou gaan spelen in het vervolg op The Hangover verloor.

En nu lijkt de acteur er dus helemaal genoeg van te hebben. Dat bleek uit een interview met Alison Hope Weiner, aan wie Mel Gibson eenmalig zijn hele verhaal kwijt wilde. Uiteraard ging het over de geluidsopnames van het telefoongesprek met zijn ex-vriendin Oksana Grigorieva. Op die tapes was te horen dat hij haar onder andere een 'tochtige zeug' noemde en haar toewenste 'verkracht te worden door een groep negers'.

Uiteraard was Hollywood, en eigenlijk de hele wereld, geschokt door de tirade van William Wallace. Zijn collega's op de set van het vervolg op de succesvolle komedie The Hangover gaven dan ook direct aan niet meer met Mel Gibson te willen werken. Dat liet de acteur niet onberoerd maar, zo zei hij; "daar heb ik mee leren leven."

Gibson greep het interview ook aan om het beeld dat van hem ontstaan is, recht te zetten. "Ik heb nooit iemand slecht behandeld of veroordeeld op basis van sekse, religie of ras. Klaar. Ik neem het niemand kwalijk als zij nu zo over mij denken, na het horen van al die nare uitspraken. Maar die uitspraken zijn uit hun verband gerukt," aldus de Amerikaan. Binnenkort is Mel Gibson nog wel te zien in de film The Beaver, die waarschijnlijk eind juli in Nederland gaat draaien.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021