Excite

Ontdek waar je vrienden zijn met Google

Met Google Latitude kun je precies zien waar je vrienden zich bevinden en wat ze aan het doen zijn. Google Latitude is een onderdeel van Google Maps en werkt op de Smartphone of de computer.

Je kunt je vrienden toevoegen aan Google Latitude en vervolgens zie je precies op een kaart waar ze zich bevinden. Op de kaart zie je foto’s van je vrienden, met een tekstballon erin. Hierin staat nadere informatie in over de locatie en wat je vrienden er aan het doen zijn. Het programma is handig om te zien wie er in de buurt is en of je vrienden veilig zijn aangekomen na een vliegreis. Er is een speciaal statusbericht, waar je kunt aangeven wat je ergens doet. Ook kun je je eigen foto’s uitkiezen die voor het programma worden gebruikt.

Je kunt zelf bepalen wie er kan zien waar je bent. Ook kun je zelf de locaties vervangen, als je liever niet wilt dat er iemand naar je toe komt. Hierdoor kun je nog steeds genieten van de nodige privacy. Je kunt precies aangeven wie wat van je ziet, zodat niet iedereen dezelfde informatie krijgt.

Google Latitude is beschikbaar op de Smartphone en te gebruiken in 27 landen. Heb je deze niet? Dan kun je het programma ook downloaden op je computer en zo toch zien waar je kennissen zich bevinden.

Bekijk hier hoe het precies werkt:

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020