Excite

Ontroerend afscheid Stephen Gately

Tijdens een ontroerende dienst hebben fans, familie en de jongens van Boyzone afscheid genomen van Stephen Gately. De dienst werd bijgewoond door duizenden mensen, die het geen van allen droog hielden toen zijn voormalige band speciaal voor Stephen nog een keer het nummer ‘In This Life’ ten gehore brachten.

De begrafenis van Gately werd in twee delen opgesplitst. Eerst zou er een besloten dienst zijn, waarbij alleen familie en naaste vrienden aanwezig zouden zijn. Daarna zou een open dienst gehouden worden, die ook toegankelijk was voor de vele fans en tal van beroemdheden die hun eer zouden willen betonen aan de overleden popster.

Die laatste dienst werd gehouden in de St. Laurence O’Toole Church, niet ver van de plek waar Stephen was opgegroeid. De band, ongeveer 450 van Stephen’s vrienden en familieleden en maar liefst 3000 fans waren hierbij aanwezig. Onder de beroemde kennissen en vrienden van Stephen waren onder anderen Brian McFadden, ex-Westlife zanger die helemaal vanuit Australië was gekomen om de begrafenis bij te wonen, Beverly knight, Jason Donovan en Louis Walsh, de mentor van de groep. Daarnaast waren ook de andere voormalige bandleden van Westlife aanwezig. Hij zou ook een toespraak houden, maar was te emotioneel om dit ook daadwerkelijk te doen.

David en Victoria Beckham, U2, George Michael, Take That, Cheryl Cole en Simon Cowell hadden allemaal een bericht gestuurd. David Furnish, de partner van Elton John, was ook aanwezig bij de dienst. Hij had Stephen en Andy destijds aan elkaar voorgesteld.

Afbeelding: News of the World

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020