Excite

Ontvoerder Jaycee Lee Dugard gespot door Google?

Het lijkt erop dat de ontvoerder en verkrachter van Jaycee Lee Dugard, die deze week weer boven water kwam na maar liefst 18 jaar van de aardbodem verdwenen te zijn, gespot is door de auto van Google Streetview die zijn straat fotografeerde.

Als je de beelden van de Streetview auto bekijkt, dan zie je op het adres in Antioch, waar Jaycee achttien jaar heeft doorgebracht in tenten in de tuin, een verroest grijs of zilver busje staan. Als de Streetview auto verder rijdt, kun je zien dat deze auto van de oprit afrijdt en achter de Streetview auto van Google aanrijdt.

Hoewel je niet precies kunt zien wie er achter het stuur zit, denkt men dat het ontvoerder en verkrachter Phillip Garrido is. Hij zal zich waarschijnlijk een hoedje geschrokken zijn toen hij de geavanceerde wagen met ‘opsporingsapparatuur’ zag rijden. Als veroordeeld verkrachter werd hij al scherp in de gaten gehouden, dus het zal hem niet onwaarschijnlijk hebben geleken dat de wagen daar voor hem kwam.

Op dit moment zal de politie zich echter met andere zaken bezig moeten houden dan te onderzoeken of Phillip Garrido daadwerkelijk gefilmd is door de auto van Google: tijdens een onderzoek op het terrein van Garrido is een stukje bot gevonden. Nu wordt onderzocht of het hier om menselijk bot gaat en Garrido wellicht een seriemoordenaar is. In de periode rondom de ontvoering van Jaycee Lee zijn er namelijk ook drie schoolmeisjes verdwenen in het gebied waar Garrido woont.

Afbeelding: Flickr account ansik

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020