Excite

Op wintersport in Oostenrijk, inclusief skipas!

Voor veel mensen is vakantie het uitgelezen moment om eens lekker een paar weken helemaal niets te doen, behalve misschien bruin worden op het strand. Anderen willen graag een wat actievere vakantie. En wat is er nou leuker dan op de lange latten of een snowboard van een berg afsuizen. Ga op wintersport in Oostenrijk, inclusief skipas!

Oostenrijk herbergt namelijk enkele van de grootste en bekendste wintersportgebieden ter wereld. Wat dacht je van Karinthië, of het cliché als we denken aan de Alpen: Tirool!

Maar ook in Steiermark, Vorarlberg en het Salzburgerland zijn prachtige locaties om eens flink actief in de sneeuw te ravotten. En zo’n wintersport in Oostenrijk inclusief skipas is best goed te betalen. Voor 200 euro ben je al onder de pannen. Natuurlijk kan je dan niet alle luxe verwachten van je accommodatie, maar wanneer je de hele dag op de piste te vinden bent zou dat niet al teveel moeten uitmaken.

En mocht je toch een luxepaardje zijn, dan is dat ook geen probleem. In bijna elke prijscategorie is wel een vakantie te boeken.

Natuurlijk biedt Oostenrijk veel meer dan alleen wintersport. Na het wintersporten kan er in de beroemde après-ski een drankje genuttigd worden. Ook een bezoek aan de beroemde hoofdstad Wenen mag natuurlijk niet ontbreken.

Ook over veiligheid hoeft de wintersporter zich geen zorgen te maken. De voorzieningen bij de pistes zijn uitstekend. Wat betreft criminaliteit behoort Oostenrijk ook tot één van de veiligste landen ter wereld.

Afbeelding: Flickr, gebruiker sundve

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020