Excite

Opfrisbeurt voor Susan Boyle

Susan Boyle heeft besloten haar imago voor het volgende optreden in Britain's Got Talent toch wat bij te schaven. De Britse tabloid The Sun kwam gisteren met een aantal nieuwe foto's van Susan Boyle, waarop twee veranderingen erg de aandacht trekken. Ten eerste bleek ze een gezichtsbehandeling ondergaan te hebben. In plaats van de borsteltjes zal ze het volgend optreden met perfect gelijnde wenkbrauwen zingen. Vervolgens koos ze voor een nieuw kapsel. Susan Boyle heeft nu een moderner, wat golvend kapsel. Ook liet ze haar haren bruin verven.

De organisatoren van de talentenshow Britain's Got Talent, ITV1,  hebben al lichte kritiek ge-uit over de "make-over". "Het zou niet juist zijn als Susan Boyle er opeens helemaal anders, moderner uit zou zien. Het publiek hield van de echte Susan. Het laatste dat we willen, is hetgene waar ze voor vielen, veranderen." Ook een buurman werd om zijn mening gevraagd: "Ik kan me voorstellen dat de mensen van de televisie niet achter haar opknapbeurt staan. Ze ziet er echt goed uit, haar imago is helemaal anders dan waar de wereld het over had."

Susan's kapper relativeerde dit wat: "Ze heeft gewoon een opfrisbeurt gehad, maar ze zal zich echt niet om laten vormen tot een Hollywood-ster."

Afbeelding: The Sun

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020