Excite

Opgepakt na bellen 911

Zelfs studenten, die toch geacht worden op zijn minst pienter te zijn, doen hele stomme dingen. Zoals de Amerikaanse student Robert Michelson uit Farmington, Connectitut. Onze held belde namelijk met 911 om te vragen of hij in de problemen kon komen door wiet te kweken.

Het antwoord was natuurlijk dat hij gearresteerd kon worden, wat prompt gebeurde. Uiteraard had de 21-jarige Michelson met zijn eigen telefoon gebeld, waardoor het een fluitje van een cent was om hem op te sporen.

Hoewel hij de meldkamer nog netjes bedankt had, was hij wat minder blij toen hij naar het politiebureau werd vervoerd. Uiteindelijk mocht hij op borgtocht naar huis, maar niet voordat zijn drugs werden afgenomen. Hij verliet dan ook vloekend en tierend het politiebureau.

Michelson gaf na zijn arrestatie toe voor honderden dollars aan spullen gekocht te hebben om een wietplantage op te zetten.

Volgende week mag Michelson voor het hekje verschijnen. In het politierapport staat het volgende te lezen: ‘Michelson werd op borgtocht vrij gelaten en verliet het politiebureau. Maar niet voordat hij de medewerkers van de meldkamer de middelvinger had gegeven. Waarschijnlijk omdat ze hun werk zo goed hadden gedaan.’

Afbeelding: Flickr, gebruiker theogeo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020