Excite

Ophef beeld Michael Jackson

Michael Jackson heeft in 2002 zijn kind uit het raam gehangen in Berlijn. Hier ontstond toen al veel ophef over. Nu is er een beeld van Michael Jackson gemonteerd waarop hij precies hetzelfde doet. En dat kan volgens de fans absoluut niet.

De muziekstudio Premises Studios uit Londen heeft het beeld bij een raam gemonteerd. Het verwijst duidelijk naar Michael Jackson. Volgens de studio is er niets mis met het beeld. Woordvoerster Viv Broughton gaf aan dat het is bedoeld als een provocerend idee over beroemdheid en aanbidding door fans. De fans zitten echter absoluut niet te wachten op dit beeld. Volgens hen geeft het een vertekend beeld van zanger Michael Jackson en wordt hij hierdoor op een negatieve manier onthouden.

Michael Jackson kwam sowieso vaak in het nieuws. De man stond voortdurend in de aandacht van de pers en heeft daardoor veel gekke dingen gedaan. Zo moest hij ook voorkomen, omdat hij aangeklaagd werd voor seks met minderjarige.

Michael Jackson is in 2009 overleden aan een overdosis medicatie. Het was voor de hele wereld een enorme schok. Michael Jackson heeft altijd bekend gestaan als popkoning en zal zo ook altijd worden herinnerd. De fans van de zanger vinden het dan ook onterecht dat iemand die zoveel goeds voor de muziekwereld heeft gedaan een beeld krijgt waarop hij zijn zoon uit het raam hangt.

Afbeelding: Flickr account kronicit

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020