Excite

Opmerking Facebook leidt tot plastische chirurgie

Lowri Ryland, een jonge Britse vrouw, koos voor plastische chirurgie aan haar neus toen ze hier commentaar op kreeg via haar pagina op Facebook. Nu is ze zo’n 4000 euro armer, maar veel gelukkiger!

De jonge vrouw had al eerder moeite met haar eigen neus; ze vond deze te lang en ergerde zich aan de bobbel aan het einde. Toen iemand een onaardige opmerking over haar neus op haar Facebook-pagina plaatste, besefte ze ineens dat iedereen haar neus kon zien.

Lowri maakte direct een afspraak met de plastisch chirurg om haar neus helemaal recht te laten zetten en de bobbel te verwijderen. Hoewel ze zich na het zien van haar toegetakelde gezicht nog wel even afvroeg waarom ze hier in hemelsnaam aan was begonnen, werd ze al snel erg blij met het resultaat.

Een aantal weken later, toen de ergste kneuzingen in haar gezicht weer weg waren, kwam ze degene tegen die de opmerking op Facebook had geplaatst. Dat meisje bood direct haar excuses aan en had niet gedacht dat Lowri het op deze manier op zou vatten. Voor de studente Rechten was het juist het goede moment geweest: ze heeft er geen moment spijt van gehad en is inmiddels zelfs al een keer derde geworden bij een schoonheidswedstrijd!

Afbeelding: Wales News Service

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018