Excite

Opnames van The Hobbit beginnen 21 maart

21 maart beginnen de opnames voor de film The Hobbit eindelijk. Dit heeft een hele tijd geduurd, omdat regisseur Peter Jackson een operatie moest ondergaan en omdat er financiële problemen waren bij MGM. De opnames worden gemaakt in Nieuw Zeeland en Miramar.

Ook is een groot gedeelte van de cast reeds bekend. In de Hobbit zullen de volgende acteurs sowieso verschijnen: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Ken Stott, Graham McTavish, William Kircher, James Nesbitt, Stephen Hunter, Rob Kazinsky, Aidan Turner, Peter Hambleton, John Callen, Jed Brophy, Mark Hadlow, Adam Brown, Cate Blanchett, Andy Serkis, Mikael Persbrant, Sylvester McCoy en Elijah Wood.

De Hobbit is een boek dat net als de Lord of The Rings door Tolkien is geschreven. Het is tevens het proloog van Lord of the Rings. In dit verhaal maken we kennis met Hobbit Bilbo, die op een dag bezoek krijgt van dertien dwergen en een tovenaar. Het is ook het verhaal waarin Bilbo de bekende ring krijgt. The Hobbit zal als tweeluik worden uitgebracht.

Veel Tolkien-fans kijken al uit naar de verfilming van de Hobbit. Het zal nog wel even duren tot het bekende boek eindelijk wordt verfilmd, maar we hebben nu tenminste iets om naar uit te kijken!

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020