Excite

Opnieuw huwelijk voor Frans Bauer en zijn Mariska

Frans Bauer stapt opnieuw in het huwelijksbootje met zijn Mariska. Hoewel het stel al vijf jaar getrouwd is, willen ze het huwelijk overnieuw doen voor hun jongste zoontje. Zoontje Lucas, die een jaar na de trouwerij van zijn ouders werd geboren, is volgens de familie Bauer de grote ontbrekende op de trouwfoto’s.

Gemis op trouwfoto’s

In de Privé zegt de volkszanger over het trouwfeest: We missen Lucas elke keer als we naar onze trouwfoto kijken. Volgend jaar zijn Maris en ik vijf jaar getrouwd, maar als we naar de foto’s van die feestelijke dag kijken dan vinden Maris en ik het altijd erg dat er eentje ontbreekt. We willen die dag daarom overdoen, wederom in de Basiliek in Oudenbosch en met alles erop en eraan. Lucas zal een speciale rol krijgen”, aldus Frans in de Privé.

Foto’s staan cntraal

De familie Bauer wil de trouwfoto’s centraal houden op de huwelijksdag zodat het hele gezin op de gevoelige plaat wordt vastgelegd; inclusief de kleine Lucas. Het gezin Bauer telt in totaal vier zoons. De trouwdatum van het tweede huwelijk is nog niet bekend. De Bauers gaan er tijdens hun vakantie over nadenken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021