Excite

Oprah gaat samenwonen... met beste vriendin

Het geruchtencircuit in de Verenigde Staten draait op volle toeren. Meerdere bronnen geven aan dat Oprah Winfrey waarschijnlijk gaat samenwonen met haar beste vriendin Gayle King. Dat zou ook het einde betekenen van haar relatie met Stedman Graham, de 58-jarige man waarmee de beroemdste talkshowhost ter wereld sinds 1986 mee aan het daten is. Wat heeft deze beslissing te betekenen?

Er bestonden al langer geruchten dat Oprah en Gayle King niet zomaar vriendinnen zijn, maar een lesbische relatie hebben. Oprah en Gayle blijven deze geruchten ontkennen. Als het samenwonen van Oprah en Gayle waar blijkt te zijn, is dat uiteraard olie op het vuur van de roddels. Zeker als daarbij tegelijkertijd de relatie met Stedman over is.

Het tweetal gaat wonen in Californië. Daar heeft Oprah een landgoed van 42 hectare liggen, inclusief groot landhuis. Oprah heeft aangegeven dat sinds ze stopt met haar talk show, het geen zin heeft om in Chicago te blijven wonen. In Santa Barbara hebben zowel zij als haar vriendin Gayle King een hoop vrienden en kennissen wonen. Ze voelen zich er meer thuis. Intussen proberen de Amerikanen zich te herstellen van de dubbele schok: het stoppen van de talkshow van Oprah en haar vermeende relatie met Gayle. Het is me wat.

Afbeelding: Flickr, Alan Light

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020