Excite

Oprah heeft halfzusje

De meest succesvolle talkshow host aller tijden, Oprah Winfrey, heeft maandag in haar show een geheimpje verklapt. Ze heeft een halfzusje! ‘Toen ik achter dit enorme familiegeheim kwam was ik sprakeloos!’

Volgens RadarOnline had Oprah zelf ook geen flauw idee van het bestaan van haar 47-jarige halfzusje Patricia.

Toen Oprah negen jaar oud was en met haar vader in Tennessee woonde, beviel haar moeder van een kindje dat ze ter adoptie afstond. Patricia heeft zelf twee kinderen, die haar aanspoorden haar biologische moeder te zoeken.

Patricia kwam er achter dat twee halfzusjes waren overleven en een derde nog in leven was, maar de naam kreeg ze niet te weten. Hoewel haar halfzus in hetzelfde jaar geboren was als Oprah, heeft Patricia geen moment gedacht familie te zijn van de presentatrice. ‘Ik dacht dat mijn zusje nog in Tennessee zou wonen en tien kinderen aan het opvoeden was,’ aldus Patricia.

Ze probeerde haar biologische moeder Vernita te benaderen, maar die had daar geen trek in. Diezelfde dag zag ze een interview met Vernita op televisie, waarin ze vertelde dat twee van haar kinderen waren overleden en dat Oprah haar enige overlevende kind was, vielen de puzzelstukjes in elkaar.

Hoewel Patricia het eerst stil hield om maar geen mediagekte te ontketenen, legde ze uiteindelijk contact. Oprah liet het hele verhaal gisteren in haar programma zien.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jurvetson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020