Excite

Oprah wil de bühne op

Als je een succesvolle carrière op televisie achter de rug hebt en je dientengevolge stinkend rijk bent geworden, dan mag je dromen. Dat doet Oprah dan ook. De voormalige koningin van de talkshow ambieert namelijk een nieuwe loopbaan op de planken op Broadway!

En de 57-jarige Oprah heeft aan belangstelling niets te kort. Tegen de Chicago Tribune vertelde ze een bureau vol met scripts te hebben. "Ik heb afgelopen weekend al met een aantal producenten gepraat. Het gaat echt gebeuren. Ik hoop met een klein of middelgroot stuk te kunnen beginnen." Eerder al toonde Oprah belangstelling voor een rol in Fences, dat gaat over de geschiedenis van Afro-Amerikanen. Een combinatie van theater en televisie kon ze toentertijd echter niet bolwerken.

"Ik wilde mijn televisieshow in New York gaan doen, zodat ik ’s avonds naar Broadway kon. Dit lukte niet en de regisseur kon niet op mij wachten." Oprah stopt met haar talkshow, omdat ze alleen nog maar leuke dingen wil gaan doen. "Het werd tijd om dingen te gaan doen alleen maar voor het plezier. De volgende fase in mijn leven moet alleen maar leuk zijn."

De laatste aflevering van Oprah’s show zal op 25 mei aanstaande in Amerika te zien zijn. Eerder kon je op Excite al lezen dat de reclamezendtijd rond deze bijzondere aflevering een lieve duit gaat kosten.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020