Excite

Optreden Eurovisie Songfestival deelnemers in Nederland

Op 18 april zullen een groot aantal deelnemers van het Eurovisie Songfestival optreden in Amsterdam. Dit doen zij in club Marcanti. Dit werd vrijdag gemeld door de organisatie. Er zijn al drie deelnemers bevestigd, namelijk Kejsi Tola voor Albanië, Regina voor Bosnië-Herzegovina en Quartissimo voor Slovenië. Dit optreden in Amsterdam zal zijn tijdens het ‘Eurovisie Promo Concert’.

Er zijn nog onderhandelingen met de deelnemers uit Griekenland, Denemarken, IJsland en Engeland. Ook met De Toppers, die Nederland zullen vertegenwoordigen, zijn verschillende onderhandelingen bezig. De organisatie heeft nog geen toezegging van Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom. De woordvoerder van het evenement in Amsterdam geeft aan dat ze hopen dat De Toppers zullen toezeggen en dat ze zien dat het management serieus bezig is.

De avond in Amsterdam zal worden gepresenteerd door Marga Bult. Zij vertegenwoordigde het Eurovisie Songfestival 22 jaar geleden met het nummer ‘Rechtop in de wind’. Het lied leverde haar destijds de vijfde plaats op en ze zal het in Amsterdam nog een keer zingen.

De organisatie heeft ook gesprekken met andere oud-deelnemers van het Eurovisie Songfestival die Nederland hebben vertegenwoordigd. Ze hopen dat ook zij een bijdrage willen leveren aan het concert. Ook zijn er gesprekken met de TROS, voor eventuele mogelijkheden op televisie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020