Excite

Opvolger Gangnam Style in première

Het nummer Gangnam Style was een enorme hit op social media. Vrijdag brengt de Zuid-Koreaanse rapper Psy de opvolger van de megahit in première. Met zijn nieuwe single wil de Koreaan opnieuw de hitlijsten bestormen.

Opvolger Gangnam Style

Psy zorge met zijn eerste single ‘Gangnam Style’ voor wereldwijd succes. Al een tijd zit de 35-jarige rapper te wachten tot hij het wereldsucces kan opvolgen met een nieuwe single. Vrijdag is het dan eindelijk zo ver. Het nummer draagt de titel ‘Gentleman’ en zal voor het eerst te zien en te horen zijn op het internet. Dat liet het agentschap van rapper Psy woensdag weten. Zondagavond zal de superster zijn nieuwe single presenteren tijdens een concert in Seoul.

Gentlemen dansje

Net als bij Gangnam Style hoort ook bij Gentleman een kek dansje. Volgens het agentschap zet het dansje de “Koreaanse stijl verder voort”. Voor veel Koreanen zullen de bewegingen dus herkenbaar zijn, maar de rest van de wereld staat weert iets bijzonders te wachten. De videoclip in op verschillende plekken in Seoul opgenomen, maar of deze meteen met de single in première gaat is nog onduidelijk.

Wereldwijd fenomeen

Psy werd met Gangnam Style een wereldwijd fenomeen. Het succes was vooral te danken aan Youtube. De videoclip met bijbehorend dansje werd meer dan een miljard keer bekeken. Daarmee haalde Spy Justin Biebers ‘Baby’ in dat tot dan toe de meest bekeken video was op Youtube. Het grappige paardendansje was groot onderdeel van het succes van de Zuid-Koreaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020