Excite

Oranje spelers op dood spoor bij HSV?

De Nederlandse internationals Ruud van Nistelrooy en Eljero Elia lijken niet meer in de plannen van HSV-trainer Armin Veh voor te komen. De aanvallers, toch zeker niet de minste spelers in de selectie van de Hamburgers, mochten slechts toekijken hoe hun ploeggenoten Werder Bremen versloegen.

En die ontwikkeling is zorgelijk. Eljero Elia is één van Nederlands grootste talenten en dreigt nu te verpieteren in Duitsland. Onlangs oogste de oud-ADO Den Haag speler veel lof na zijn optreden met het Nederlands elftal tegen Oostenrijk. Het zou voor bondscoach Bert van Marwijk dan ook een aderlating zijn mocht Elia bij Die Rothosen geen basisplek meer krijgen.

Van Marwijk hanteert, overigens heel terecht, namelijk de regel dat zijn internationals bij hun club minuten moeten maken. Tot voor kort was Ruud van Nistelrooy bezig aan een opmerkelijke opleving. De spits werd jarenlang geteisterd door blessures maar veroverde in dienst van HSV weer een plekje in de Nederlandse selectie.

Tegen Werder Bremen hield de Brabander de bank warm en zag zijn plaatsvervanger twee doelpunten maken. Van Nistelrooy lijkt uit de gratie te zijn nadat hij in de winter tevergeefs een transfer naar Real Madrid probeerde te forceren.

Wanneer de situatie van beide Oranje spelers niet verbetert zou dat nare consequenties kunnen hebben voor de continuïteit van de tot nog toe uitstekende vorm van het Nederlands elftal. En het Europees Kampioenschap van 2012 willen we winnen! Armin Veh; opstellen die Nederlanders!

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020