Excite

Organen Natasha Richardson gedoneerd

De familie van de onlangs overleden actrice Natasha Richardson heeft toestemming gegeven om haar organen te gebruiken bij transplantaties. Dit werd woensdag gemeld door de Amerikaanse media.

Natasha Richardson liep vorige week een ernstig hoofdletsel op tijdens een skitocht. Twee dagen later werd ze hersendood verklaard en overleed ze aan haar verwondingen. De actrice overleed op 45-jarige leeftijd. Haar familie besloot om de organen beschikbaar te stellen voor transplantaties. Een familievriend zegt in het showbizz blad People: ‘Het past bij Natasha. Hierdoor komt er toch nog iets goeds uit deze tragedie.’

Natasha Richardson was de dochter van de bekende actrice Vanessa Redgrave en regisseur Tony Richardson. Zelf stond ze voornamelijk bekend om haar toneelrollen. In 1988 won ze een Tony Award voor haar rol in de musical Cabaret. Ze heeft ook in verschillende films gespeeld, zoals Waking up in Reno, Nell, The Parent Trap, Maid in Manhattan, Gothic en Wild Child. Ze heeft een kort huwelijk gehad met acteur Robert Fox. In 1994 trouwde ze opnieuw en nu met de acteur Liam Neeson. Het stel had samen twee zonen Micheal van dertien en Daniel van twaalf.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020