Excite

Organisatie maakt namen Pinkpop 2010 bekend

Het programma voor één van de grootste festivals van Nederland is bijna rond: Jan Smeets en Giel Beelen maakten het grootste deel van de namen van Pinkpop vandaag bekend tijdens de jaarlijkse presentatie in Paradiso.

Ook dit jaar kunnen bezoekers van het muziekfestival weer rekenen op veel grote namen. Zo zullen onder meer Gossip, Paolo Nutini, The Temper Trap, Caro Emerald, 2 Many DJ’s, Moke, Detine, Mando Diao en Triggerfinger optreden. Ook worden DeWolff, Danko Jones, Mika, The Machine, The Prodigy, Skunk Anansie, Kate Nash en de Pixies op de podia verwacht.

Eerder werd al bekend dat ook Green Day op zou treden. Die band had per ongeluk op de eigen website aangegeven dat er eind mei een optreden in Landgraaf gepland was. De organisatie van Pinkpop kondigde ook al aan dat de Editors, Wolfmother, Kasabian, Pink, Rammstein en John Mayer een optreden zou verzorgen.

In totaal werden er vandaag 29 acts bekendgemaakt. Dat betekent dat er nog ongeveer ruimte is voor tien extra namen. Die namen zullen in de loop van de komende weken worden aangekondigd.

Pinkpop wordt dit jaar gehouden op 28, 29 en 30 mei. Het wordt de 41e editie van het feest. De voorverkoop is in december al gestart. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de bekende voorverkoopadressen. Je kunt ze ook online bestellen via TicketService©. Voor een dagkaart betaal je €75,00 exclusief servicekosten en voor een 3-dagen kaart inclusief camping reken je €140,00 af. Vanwege de grootschalige ‘zwarte kaarthandel’ is het aan te raden je kaartjes alleen bij een officieel verkoopadres te kopen.

Afbeelding: Flickr account DeFries

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020