Excite

Orlando Bloom en Miranda Kerr uit elkaar

Dat komt hard aan! Na jaren één van de sterkse koppels in de spotlight te zijn geweest, gaat Hollywoods favoriete koppel scheiden. Acteur Orlando Bloom en topmodel Miranda Kerr zijn al een aantal maanden uit elkaar en maken hun breuk nu officieel. Dat melden verschillende Amerikaanse media vandaag, waaronder E! Online. De twee zijn drie jaar getrouwd en hebben een zoontje, FLynn, van 2,5 jaar oud.

Drukke werkschema's

Orlando en Miranda gingen een aantal maanden geleden al in stilte uit elkaar, zo meldt de manager van Kerr. Deze bevestigde de breuk tegenover E! Online. Een reden voor de scheiding is niet bekendgemaakt, maar de drukke werkschema’s van de jonge ouders zouden er wel eens mee te maken kunnen hebben. Zo zou Miranda druk bezig zijn om een acteercarrière van de grond te krijgen, nu ze haar werk als lingeriemodel voor Victoria’s Secret aan de wilgen heeft gehangen. Orlando Bloom verblijft veel in het buitenland, voor het filmen van onder meer The Hobbit. De twee werden in september voor het laatst gezien, op het openingsgala van de Broadwayshow Romeo & Juliet, waar Orlando de mannelijke hoofdrol vertolkt.

Scheiding formeel maken

De manager van Orlando Bloom heeft ook een verklaring afgegeven. “In een officieel bericht laten Orlando en Miranda weten al enkele maanden vriendschappelijk uit elkaar te zijn. Na zes jaar een koppel te zijn geweest, willen ze nu hun scheiding formeel maken. Ze zullen elkaar echter blijven steunen in de opvoeding van hun zoon en zullen elkaar blijven liefhebben en respecteren, hoewel dit het einde van hun huwelijk is.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020