Excite

Oscarwinnares Lisa Blount overleden

Actrice en Oscarwinnares Lisa Blount is overleden. Blount werd vooral bekend vanwege haar rol in An Officer and a Gentleman uit 1982. Ze werd slechts 53 jaar. Hoewel de precieze doodsoorzaak nog niet bekend is, gaat de politie er vooralsnog niet vanuit dat er sprake is van een misdrijf.

Blount won in 2001 een Oscar voor de door haar geproduceerde film The Accountant. Ze leed al 17 jaar aan een soort MS. Ze werd gevonden door haar moeder. Volgens de politie werd Blount gevonden met de telefoon in haar handen en had ze als laatste een vriend gebeld om te vertellen dat ze zich niet goed voelde. Het lijkt erop dat de actrice maandag al overleden is. Daarover heeft de politie echter nog geen uitsluitsel gegeven. Ook over de doodsoorzaak wilden zij nog niets zeggen.

Haar moeder denkt dat haar dood te maken heeft gehad met haar ziekte; die zorgt er namelijk voor dat ze snel last had van bloedingen en blauwe plekken. Toen Lisa door haar moeder gevonden werd, leek het er op dat ze dit type plekken in haar nek had.

Blount werd geboren in Fayetteville. Ze groeide op in Jacksonville en kwam uiteindelijk in Los Angeles terecht. Ze werd bekend door haar rol als Lynette Pomeroy in An Officer and a Gentleman en kreeg voor die rol ook een Golden Globe nominatie. In 2004 speelde ze nog samen met Billy Bob Thornton in Chrystal.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019