Excite

Oudste gebruiker van Twitter is 104 jaar

Twitter is een bekende blogsite die bij veel mensen erg populair is. Rondom de website zijn diverse nieuwtjes bekend gemaakt. Zo is bijvoorbeeld het oudste lid van Twitter maar liefst 104 jaar oud. Het gaat hierbij om de Britse Ivy Bean. Ze was Facebook beu en begon daarom een blog op Twitter. In haar berichtjes staan teksten zoals: ‘Ik kijk uit naar Deal or No Deal en mijn kopje thee’ en ‘De kip was heel lekker, ik ga nu een dutje doen’.

Dankzij Ivy Bean is het internetten in het rusthuis waar ze zit erg populair. Het is een ware trend geworden. De directeur van het rusthuis zegt: ‘Heel veel ouderen schrijven zich in voor een computercursus, anderen sluiten zich dan weer aan bij Facebook of Twitter en sommigen surfen graag wat rond. Ivy Bean heeft de bewoners laten zien dat ze niet bang moeten zijn voor technologie.’

Een ander nieuwtje over Twitter is dat 60 procent van de gebruikers op Twitter al binnen een maand stopt. Dat is gebleken om een onderzoek dat onlangs werd gehouden. Uit het onderzoek blijkt wel dat het steeds beter gaat met Twitter, omdat het vorige kwartaal nog zeventig procent van de gebruikers binnen een maand stopte. Websites zoals Facebook en MySpace verliezen slechts 30 procent binnen een maand. Op dit moment zijn er zo’n 5 miljoen mensen geregistreerd bij Twitter, waarvan er zo’n 2 miljoen actief zijn gebleven na de eerste maand.

Afbeelding: FlickrCC

Meer over Twitter

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018