Excite

Oudste travestiet van Engeland is 75

Je bent nooit te oud om je ware ik te ontdekken. Nooit te oud om het roer eens compleet om te gooien. Nooit te oud om te doen wat je heel je leven al hebt willen doen. Dat bewijst de voormalige mijnwerker Roy Colton. De 75-jarige man is namelijk de oudste travestiet van Engeland. Daarom gebruiken we vanaf dit punt ook de vrouwelijke aanspreekvorm en haar naam Rachel. Want zo heeft ze het 't liefst.

Een bikkel van een vent, dat was Rachel Fleetwood, alias Roy Colton, ooit. Spoorwerker en mijnwerker, tatoeages op de onderarmen en de knokkels. Maar het was slechts een masker. Want Rachel voelde zich eigenlijk een vrouw. Daarom verkleedde ze zich stiekem in vrouwenkleren, als niemand keek. Vrouwenkleren en tatoeages op de knokkels. Het zal een bijzondere vertoning zijn geweest. Maar lang niet zo bijzonder als haar zeventigste verjaardag, toen Rachel haar familie verkondigde dat Rachel haar nieuwe naam was.

Een sekse-verandering en metamorfose later is Rachel inmiddels geaccepteerd als vrouw. Rachel woont in een tehuis. Na drie huwelijken, die allemaal stuk liepen op haar geheime passie voor het dragen van vrouwenkleren, besloot Rachel hormoontabletten te slikken en te worden wat ze zich al heel haar leven voelt: een vrouw. Ze kent verder geen andere travestieten van 75 jaar oud, dus waarschijnlijk is Rachel Fleetwood de oudste travestiet van Engeland.

Afbeelding: Flickr, stockingvixen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020