Excite

Over de Streep met Arie Boomsma

Wat doe je als schoolleiding als je een gebouw vol met elkaar niet respecterende pubers hebt? Dan laat je gewoon de altijd vrolijke Arie Boomsma langskomen, die de tieners met zijn nieuwe programma Over de Streep respect probeert bij te brengen.

Vanaf 21 juli is Boomsma bij de KRO te zien met zijn nieuwe programma. Scholieren zouden elkaar meer leren respecteren door middel van een uit Amerika overgewaaid fenomeen, The Challenge Day. Hierbij worden de kids geconfronteerd met indringende vragen.

Dat Boomsma dit nieuwe programma mag presenteren, liet de KRO vandaag bij een perspresentatie weten. Boomsma zelf was zichtbaar in zijn nopjes met zijn nieuwe programma. "Veel nieuwe programma's, ook gewoon middenin de zomer. Mooie teevee voor alle thuisblijvers," aldus de predikantszoon op Twitter.

Ook andere projecten houden Boomsma bezig. Zo neemt hij vanaf 2 juni de presentatie op zich van het programma Lang zal je Lever, dat draait om jongeren en alcohol. Daarnaast zal de olijke Boomsma samen met Claudia de Breij een thema-avond over homoseksualiteit aan elkaar praten. In december komt hij ook nog eens met het programma Uit de Kast, wederom over homoseksualiteit. Pikant detail is dat Boomsma in 2009 nog gebrouilleerd raakte met zijn toenmalige werkgever, de EO, omdat hij op de foto ging voor een homoblad.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020