Excite

‘P. Diddy brein achter 9/11’

Osama bin Laden mag weer tevoorschijn komen uit zijn grot. Niet hij is het brein achter 9/11, maar rapper P. Diddy. Tenminste, als we de Amerikaanse Valerie Joyce Wilson Turks moeten geloven. De vrouw claimt dat Diddy ervoor heeft gezorgd dat het World Trade Center in New York vernietigd werd. Maar dat is niet het enige.

Zo zou Diddy ook de vader zijn van haar zoon. De jongen is inmiddels 23 jaar oud en volgens zijn moeder verwekt tijdens een date, waarbij de zanger de vrouw zou hebben verkracht. Diddy zou haar en haar kinderen regelmatig komen mishandelen. Bovendien zou hij er voor verantwoordelijk zijn dat haar zoon in een rolstoel zit.

Om het af te maken heeft de vrouw een omgangsverbod tegen de zanger geëist. De rechter heeft dit verzoek al afgewezen en zal zich 31 januari buigen over de rest van de vreemde aanklacht. Dan zal ook bepaald worden of de vrouw de gevraagde 900 miljard dollar aan alimentatie én 100 miljard aan misgelopen inkomsten zal krijgen.

P. Diddy, wiens echte naam Sean Combs is, heeft nog niet gereageerd op de aanklacht en is vooral bezig met de opnamen voor zijn nieuwe album. Last Train To Paris is net uitgekomen en doet het vooralsnog in ieder geval in de Verenigde Staten erg goed.

Afbeelding: Flickr account irina slutsky

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020