Excite

Pa Lohan niet blij met naamswijziging

Michael Lohan is helemaal niet blij met de geplande naamswijziging van zijn dochters. Lindsay’s moeder maakte vorige week bekend dat haar dochter alleen nog maar ‘Lindsay’ genoemd wil worden en dat zowel Lindsay als dochter Ali de achternaam van hun moeder, Sullivan, aan zullen nemen.

Het nieuws is opvallend, want ondanks het feit dat Michael en moeder Dina en jarenlang gescheiden zijn, staat Dina zelf wel nog steeds bekend als Dina Lohan. Pa Lohan is in ieder geval erg verbaasd door het nieuws, maar denkt dat het om een snood plan van zijn ex gaat. Ook denkt hij dat het uiteindelijk toch niet door zal gaan, omdat de naam ‘Lohan’ staat voor integriteit. Hij is er trots op en meent dat zijn dochters dat ook zijn.

Lindsay liet al eerder weten dat ze afstand nam van haar vader, omdat ze vond dat hij haar aan de drugs geholpen had. Ook zou hij – of zijn aanwezigheid – verantwoordelijk zijn voor de talloze problemen die de actrice door de jaren heen heeft meegemaakt. Opvallend is wel dat Michael en Lindsay tijdens haar periode in rehab samen tijd door hebben gebracht. Ook leek het erop dat de twee wel degelijk regelmatig contact hadden, ondanks de inmengingen van moeder Dina, die het liefst zou zien dat haar dochters helemaal geen contact meer hadden met hun vader.

Afbeelding: Flickr account Chesi – Fotos CC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020