Excite

Paaspop breekt records

Paaspop duurde dit jaar voor het eerst drie dagen. De 35ste editie was uitgebreid met drie nieuwe podia. Er traden in totaal 150 acts op, waaronder Anouk, Guus Meeuwis, Tim Knol, de Golden Earring, Jacqueline Govaert en Bløf.

Met in totaal 41.000 bezoekers over drie dagen beleefde Paaspop dit weekend opnieuw een recordeditie. De officieuze opening van het muziekfestivalseizoen duurde voor het eerst drie dagen en was tijdens de 35e editie uitgebreid met drie nieuwe podia.

Vrijdag trok het festival zo'n 12.000 mensen, vooral voor hoofdact Anouk. Voor de zaterdag waren er 14.000 kaartjes verkocht, zondag was de drukste dag en kwamen er 15.000 mensen, waarmee het festival voor die dag was uitverkocht.

De festivalcamping moest worden uitgebreid voor 5000 mensen die wilden overnachten in Schijndel. Het festival zelf verliep verder vrijwel zonder problemen. Volgens de politie was er een aanhouding op zaterdag, van iemand met een flinke hoeveelheid harddrugs in zijn bezit, vermoedelijk voor de handel.

Afbeelding: Flickr account lukas w

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020