Excite

Pak van de Toppers is defect

De Toppers zullen in de halve finale hun led-lampjespak niet aandoen. Het pak werd speciaal voor hen ontworpen maar blijkt niet goed te functioneren. De techniek achter de flikkerende led-lampjes die in stroken op het zwarte pak genaaid zijn, laat het afweten. Deze informatie werd gisteren door een woordvoerder van de Toppers net na de eerste van de drie generale repetities doorgegeven.

De hele show wordt doorlopen op de generale repetities. Gisterenmiddag stonden de Toppers in hun reservepak op het podium. Die pakken glitteren minstens even veel door de duizenden steentjes die eraan bevestigd zijn.

De kansen zijn toegenomen voor de Toppers, want de uitslag van de eerste halve finale was nogal verrassend. Bijna elk jaar kiezen alle Oostbloklanden op elkaar en vallen de andere landen vrij snel buiten de boot. Dit jaar gingen van de Oost-Europese landen enkel Roemenië en Armenië door. Volgens verschillende critici maakt dit een groot verschil voor Nederland. Vanavond wordt de tweede halve finale uitgezonden, waarin de Toppers het tegen achttien andere kandidaten opnemen.

Afbeelding: RTL Boulevard

Meer songfestival 2009: Kanaal The Toppers

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020