Excite

Pamela Anderson diep in de schulden!

Haar shows met Hans Klok hebben Pamela Anderson blijkbaar niet genoeg opgeleverd om in haar dagelijkse onderhoud te voorzien, want Pamela Anderson blijkt inmiddels aardig diep in de schulden te zitten.

Zo moet ze nog ruim $250.000 aan achterstallige inkomstenbelasting betalen én krijgen nog verschillende bouwbedrijven geld van de blonde beachbabe. Een van de bedrijven heeft inmiddels laten weten nog bijna 7 ton van Pam te krijgen. Die schuldeiser heeft dan ook een pandrecht aangevraagd voor dat bedrag. Bij elkaar lopen de schulden van de voormalige Baywatch-ster op tot bijna 1,2 miljoen dollar.

Hoewel Pamela al sinds 1997 niet meer in Baywatch speelt en ook na die tijd – met uitzondering van de geheime sextape van haar en Tommy Lee - maar weinig kaskrakers heeft geproduceerd, werkt ze niet zoveel meer. Veel van haar tijd brengt ze door met de zoontjes die ze samen met rocker Tommy Lee kreeg. Daarnaast schenkt ze ook veel van haar tijd aan goede doelen. Zo is ze onder andere actief lid van PETA, de Amerikaanse dierenrechtenorganisatie.

Als Pamela haar schulden niet snel betaalt, dan zal het gerenoveerde huis in Malibu nog even op haar moeten wachten. Over het algemeen is de Amerikaanse belastingdienst niet blij met wanbetalers en naast de het te betalen bedrag kan dan ook nog een fikse boete geëist worden. Gelukkig hoeft Pam niet bang te zijn op straat te belanden: op het moment woont ze in een camper en daar zal ze ongetwijfeld nog wel even kunnen blijven!

Afbeelding: Flickr account darrenstone

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018