Excite

Paragnost doet voorspellingen voor 2010

Peter van der Hurk mocht weer opdraven in het programma Life 4 You van Carlo Boszhard en Irene Moors op RTL4. Daar deed hij zijn inmiddels traditionele toekomstvoorspellingen voor BN'ers, deze keer voor 2010. Voor Carlo Boszhard wist Van der Hurk te voorspellen dat er een officiële verbintenis zou komen met partner Herald, de huidige vriend van Boszhard. De presentator kon dit nieuws nog niet bevestigen, maar sloot het ook niet uit.

Volgens Van der Hurk moest Irene Moors juist goed opletten op haar relatie. Er zouden namelijk veel spanningen kunnen ontstaan. Volgens de paragnost zou Irene Moors namelijk een eigen programma krijgen bij RTL4, waardoor haar carrière voor spanningen in de relatie zou kunnen zorgen. Voor Patricia Paay gold hetzelfde. Aan de 60-jarige diva zou door verschillende producenten getrokken gaan worden.

Wie het volgens Peter van der Hurk ook zwaar te verduren zou krijgen, is Gerard Joling. De zanger komt er bij de paragnost bekaaid van af. Zo zou Joling een blackout krijgen, die achter de schermen plaats vindt. De gezondheidsproblemen zouden in de darmen van de Topper zitten, waar in 2010 ook weer een onderzoekje voor nodig is. De paragnost waarschuwde Gerard Joling er voor, net als Irene Moors en Patricia Paay, niet te hard te werken in 2010.

Afbeelding: Flickr, garryknight

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020