Excite

Paris deelt sneer uit aan Lindsay Lohan

Paris Hilton en Lindsay Lohan zijn duidelijk geen vriendinnen. Waar de twee vroeger nog wel eens samen gespot werden, lijkt de relatie tussen de twee oproerkraaiers bekoeld. In de nieuwe realityshow van de hotelerfgename, haalt ze hard uit naar Lindsay.

In het fragment zie je Paris die meehelpt in een opvanghuis voor daklozen. Terwijl ze eten rondbrengt vertrouwt één van de dakloze vrouwen haar toe dat ze de oorbellen van Paris helemaal het einde vindt. Zolang er draaiende camera's in de buurt zijn is de rijke blondine natuurlijk ontzettend ruimhartig en zonder blikken of blozen geeft ze door oorbellen aan haar bewonderaar.

Die vertelt Paris vervolgens dat ze de oorbellen aan haar zuster gaat geven zodra ze weer thuis is en dat ze haar zal vertellen dat Lindsay... Daar stokt het verhaal van de dakloze vrouw. Niet omdat ze zich realiseert dat ze fout zit, overigens. Tot overmaat van ramp voegt ze er namelijk aan toe: "Hoor jij niet in een afkick-kliniek te zitten?" Met een schampere: "Ik ben Linday niet", lijkt Paris zich er goed van af te maken.

Maar in de voice-over, die ze zelf inspreekt, kan ze het toch niet laten een sneer uit te delen aan La Lohan. "Als ik Lindsay was, had ik die oorbellen gestolen, in plaats van weggegeven." Niet erg sjiek van Paris, maar dat zijn we inmiddels wel gewend.

Afbeelding: Youtube

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020