Excite

Paris Hilton blijkt opnieuw blonde doos

Paris Hilton zal nooit een raketgeleerde worden. Of een neurochirurg. Maar je hoeft geen wetenschapper te zijn om te kunnen concluderen dat Paris Hilton het niet van haar hersens moet hebben. Paris Hilton zelf neemt niet de moeite om mensen van het tegendeel te overtuigen. Dat bleek weer eens tijdens haar bezoek aan Groot-Brittanië.

Haar favoriete stad

Ter promotie van haar nieuwe televisieprogramma Paris Hilton's British Best Friend doet de rijke hotel-erfgename een aantal interviews en dergelijke in Engeland. Tijdens een van die interviews toonde Paris Hilton haar totale gebrek aan algemene ontwikkeling door constant met verkeerde feitjes over Engeland te komen. Zo beweerde ze dat het Verenigd Koninkrijk een van haar favoriete steden ter wereld is.

Geen gezoen op een eerste date

Paris Hilton blijkt dus niet op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in het Verenigd Koninkrijk. Zoals bijvoorbeeld dat het geen stadsrechten heeft. Verder dacht ze dat Gordon Ramsay de premier was en had ze geen idee wat Essex of een pint was. Ze gaf tevens aan dat ze niet zoent op de eerste date. Uiteraard weet heel de wereld dat als er een tweede date komt, ze gelijk het bed in duikt en het opneemt met een camera met nightvision. Maar dat heeft dan weer niets met kennis en intelligentie te maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020