Excite

Paris Hilton en DJ Afrojack uit elkaar?

Hotelerfgename Paris Hilton en DJ Afrojack zijn niet langer een setje. Hoewel ze zelf altijd hebben ontkend meer te zijn dan gewoon vrienden, zouden ze al sinds eind vorig jaar samen zijn. Ingewijden weten nu dat de relatie tussen de twee op sterven na dood is, zo meldt de entertainmentwebsite RadarOnline

Extreem druk

Een bron zegt: “Afrojack heeft het extreem druk. Hij reist het hele land af om in discotheken te draaien, en Paris is niet van plan om hem overal als een groupie achterna te gaan.” Door het drukke schema van de DJ uit Spijkenisse zijn hij en Paris langzaam maar zeker uit elkaar gegroeid. Vorige week was Paris al zonder Afrojack naar Cannes gegaan en ook op Memorial Day was Paris alleen in Las Vegas was terwijl Nick van der Wall, Afrojacks echte naam, in Atlantic City aan het werk was.

Vol lof

Pas geleden was Afrojack nog vol lof over zijn socialite vriendin. Zo omschreef hij haar als “een van de meest getalenteerde artiestes” die hij kent. “Ze is dan wel geen Celine Dion, maar ze weet wel hoe ze op een podium moet staan. Toen ik voor de eerste keer in de studio stond met haar wist ik niet goed wat ik er van moest verwachten, maar dat meisje kan zingen, geloof het of niet. Ze houdt bovendien van dance en we hebben samen hele leuke muziek gemaakt. We hebben veel plezier beleefd. Het belangrijkste is dat je plezier maakt met de mensen die je leuk vindt.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020