Excite

Paris Hilton en Lindsay Lohan toch weer vriendinnen?

In een aflevering van haar realityprogramma The World According to Paris gaf Paris Hilton Lindsay Lohan onlangs een veeg uit de pan. De hotelerfgename maakte La Lohan uit voor een ordinaire dief. Paris heeft inmiddels haar excuses aangeboden en Lindsay was bereid die te accepteren.

Voor haar realityshow hielp Paris Hilton mee in een daklozenopvang. Nadat één van de dakloze vrouwen had gevraagd of ze de oorbellen van Paris mocht hebben, verwarde de vrouw haar met Lindsay Lohan. Daar was de blondine blijkbaar niet van gediend. "Als ik Lindsay zou zijn, zou ik oorbellen stelen in plaats van weggeven," zo maakte ze kenbaar.

En dat kon de roodharige actrice annex zangeres niet waarderen. Lindsay werd namelijk in april schuldig bevonden aan juwelendiefstal en vond dat nou niet bepaald een onderwerp waarover grappen gemaakt mochten worden. "Je hoeft geen grappen te maken over serieuze zaken," zo liet een bekende optekenen op de website RadarOnline. Paris onderkende haar stommiteit en bood de gekrenkte Lindsay haar excuses aan.

Grootmoedig als ze is, aanvaarde de jeugdige diva de excuses en inmiddels zijn de twee weer dikke vriendinnen. "De meiden kennen elkaar ook al lang. Lindsay wil weer een keer lunchen met haar. Het is nu allemaal weer goed tussen de meiden," aldus de bekende van Lindsay Lohan die niet met naam en toenaam genoemd wilde worden.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020