Excite

Paris Hilton in Nederland

De grote ster Paris Hilton is sinds gisteren in Nederland. Ze arriveerde maandag in Nederland op Schiphol, om een bezoekje te brengen aan Nederland. Aan het begin van de middag kwam ze aan bij het vijf-sterren hotel Dylan in Amsterdam. Ze was daar niet alleen, maar samen met haar nieuwe vriend Doug Reinhardt. Ze is in Amsterdam op uitnodiging van topkapper Rob Peetoom. De kapper viert dit jaar zijn 40-jarige jubileum.

Het is niet de eerste keer dat Paris Hilton Nederland bezoekt. In september 2006 was ze ook al in Nederland, maar ze wist toen uit de publiciteit te blijven.

Paris Hilton is een rijke hotelerfgename, die met regelmaat in het nieuws verschijnt vanwege haar levensstijl. Ze heeft genoeg geld om zich alles te veroorloven en gaat graag naar exclusieve feesten. Ze kreeg pas echt bekendheid toen een seksfilmpje van haar uitlekte op het internet. Paris Hilton is niet alleen hotelerfgename, maar ook actrice en model. Ze heeft in verschillende films gespeeld, waaronder The Cat in the Hat en House of Wax. Ook heeft ze veel succes gescoord met het televisieprogramma The Simple Life, waar ze met Nicole Ritchie allerlei alledaagse dingen uitprobeerde. Tegenwoordig is ze te zien in een MTV serie waarin ze op zoek is naar een nieuwe beste vriend of vriendin.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020