Excite

Paris Hilton is weer single

Paris Hilton is weer vrijgezel. De Amerikaanse ster heeft via haar woordvoerder bevestigd dat zij en Cy Waits niet langer meer bij elkaar zijn. De twee vormden bijna een jaar een stelletje en eerder zei Paris nog dat ze wel met Waits wilde trouwen. Inmiddels is echter gebleken dat de liefde van de twee niet bestand was tegen het publieke leven dat Paris leidde. Waits had erg veel moeite met haar nieuwe real-life soap, The World According to Paris, waarvoor ze – en hij dus ook – bijna dag en nacht door camera’s gevolgd werden.

In één van de meest recente afleveringen van deze serie is ook te zien hoe de twee ruzie maken en werd al gespeculeerd over een rustpauze. Inmiddels is die rustpauze dus omgezet in een definitief einde van de relatie.

Een vriend van Paris heeft bovendien aangegeven dat zij nog niet klaar zou zijn voor de volgende stap in een relatie, en liet doorschemeren dat Cy daar wel aan toe was. De twee zouden nog wel gek op elkaar zijn en zeker vrienden blijven.

Paris hoeft zich single voorlopig nog niet te vervelen; ze heeft het niet alleen druk met haar real-life soap maar ook met de opnames van een nieuw album. Ze hoopt zelfs op de medewerking van de Nederlandse DJ Afrojack.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021