Excite

Paris Hilton klaar voor moederschap

Steenrijke hotelerfgename en feestbeest Paris Hilton lijkt haar wilde haren nu echt kwijt te zijn. Kortgeleden vierde Hilton haar dertigste verjaardag. Nu ze die leeftijd heeft bereikt en een stabiele relatie heeft, vindt ze dat het tijd is voor een kind.

Hilton is al sinds de zomer van vorig jaar samen met nachtclubeigenaar Cy Waits. Ze zegt dolgelukkig met hem te zijn: "Cy is het beste vriendje dat ik ooit hebt gehad. Ik ben zo blij met hem." Na een leven vol turbulente relaties en wilde feesten wil de socialite nu graag een gezinnetje gaan stichten.

"Ik voel soms dat ik wil moederen. In de toekomst wil ik heel graag kindjes." Eerder al liet in een interview Hilton weten dat ze in ieder geval graag drie of vier kindjes wil voordat ze veertig wordt.

Haar moeder heeft het volste vertrouwen in de plannen van haar dochter en denkt dat ze een heel goede moeder zal zijn. "Iemand die zoveel van dieren houdt en zo aardig is als Paris moet wel een geweldige moeder worden. Ik was laatst samen met Paris in een winkelcentrum waar heel veel kinderen waren. Ik zag dat ze helemaal opfleurde."

Of Hilton en haar liefje ook van plan zijn om te gaan trouwen is nog onduidelijk. Vorige maand werd het stel gespot toen ze ringen bekeken in een juwelierszaak, maar het stel ontkende een verloving.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020