Excite

Paris Hilton met de billen bloot

Paris Hilton heeft haar billen weer eens laten zien. De beroeps-celebrity trok eergisteren een zwarte legging aan die doorzichtigwerd onder de flitslichten van de paparazzi. De hotelerfgename leek zelf niets door te hebben en ging lekker shoppen met zus Nicky en moeder Kathy.

Ook vriend van de familie Brooke Mueller was van de partij. Mueller enige claim to fame is haar op de klippen gelopen relatie met Charlie Sheen. Paris is op dit moment bezig met de opnames van haar nieuwe reality show, waar ze erg veel zin in heeft. Ze twitterde: ‘Ik ben ontzettend blij met onze nieuwe show. De opnames gaan fantastisch. Ik heb er zin in!’

Paris Hilton staat er voornamelijk om bekend dat ze weinig kan, wat bijvoorbeeld bleek uit haar samenwerking met Nicole Richie in de reality show ‘The Simple Life,’ waarin zelfs de simpelste dingen vaak al teveel bleken voor de blonde rijkaard.

Wat ze wel goed kan is in de problemen komen met de wet. Tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika werd ze op de tribune betrapt met een joint in haar handen. Door te roepen dat de drugs van een aanwezige vriendin waren ging Paris toen vrijuit.

In augustus werd ze in de Verenigde Staten betrapt met een zakje cocaïne in haar handtas. Dit keer kwam ze er minder makkelijk vanaf. Ze moest een boete van $2000 betalen, kreeg een jaar voorwaardelijk, moest afkicken. Daarnaast kreeg ze een werkstraf van 200 uur. Dat wordt dus schoffelen op hoge hakken.

Afbeelding: Flickr, gebruiker chesi-fotos cc

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020