Excite

Paris Hilton rent voor Japan

De zusjes Paris en Nicky Hilton hebben meegedaan aan een marathon. Op deze manier zamelen ze geld in voor de ramp in Japan. Ze renden mee in de Tokidoki Relief Run, die in Santa Monica plaatsvond, afgelopen zaterdag. Het is niet de eerste keer dat er in Amerika geld wordt ingezameld met een marathon. In januari 2010 werd er 100.000 dollar ingezameld voor Haïti.

Paris Hilton liet na afloop op Twitter weten dat ze het erg fijn vindt om op deze manier mee te kunnen helpen. Ze vindt het ook fijn dat ze dit samen met haar zusje heeft kunnen doen. Na de marathonloop zijn de twee zussen lekker bijgekomen op het strand. Of de Hiltons ook nog een bijdrage hebben gedoneerd is onduidelijk.

Geld inzamelen is op het moment erg belangrijk. De schade in Japan is enorm. Het land is getroffen door een zeer zware aardbeving, gevolgd door een tsunami. Veel huizen zijn verwoest en ook zijn er enorm veel doden gevallen. Japan heeft vaker te maken met aardbevingen en de inwoners van het land weten dan ook goed hoe ze moeten handelen. Ze waren echter op geen enkele manier voorbereid op de enorme verwoesting van de laatste aardbeving en tsunami.

Ook in Nederland is het mogelijk om geld over te maken voor Japan. Dit kan op giro 6767. Ook zijn er talloze activiteiten, vergelijkbaar met de marathon in Santa Monica, om geld in te zamelen.

Afbeelding: Flickr account jennifersu

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020