Excite

Paris Hilton verandert op tv in duivel

Paris Hilton heeft weer eens een rolletje op tv te pakken. Dat ze op het scherm niet altijd mooi hoeft te zijn, blijkt nu wel. Voor haar rol verandert ze namelijk ineens in de duivel, inclusief bijpassend gebit en gespleten tong.

Paris – die zelf vooral bekend werd dankzij haar rol in The Simple Life – speelt een rolletje als zichzelf in de MTV-show The Hard Times of RJ Berger. In het verhaal probeert Paris Miles, de vriend van RJ, in te palmen en dat lijkt aardig te lukken. Naarmate de avond echter vordert, verandert Paris in een ware duivel. De aflevering met het optreden van Paris zal vanavond in de Verenigde Staten vertoond worden.

Ook dit jaar is Paris weer druk met allerlei schnabbels. Naast haar werk voor films en tv, bracht ze vorige maand ook een nieuwe schoenenlijn uit in Mexico. Echt bijzonder zijn de schoenen niet; ze lijken vooral te bestaan uit jat- en plakwerk. Zo zijn de schoenen voorzien van de rode zolen die ook kenmerkend zijn voor de schoenen van Christian Louboutin. Als Paris dan nog tijd heeft om zich met andere dingen bezig te houden, kan ze het niet nalaten om uit te halen naar Kim Kardashian, die inmiddels ook rijk is geworden door reality tv. Paris vertelt dat ze daar niet echt van wakker ligt, omdat zij toch echt ‘the original’ is.

Afbeelding: Flickr account hugo971

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018