Excite

Paris Hilton verdient miljoenen zonder dat ze het weet

Hoeveel van Paris Hilton is oprecht dom, en hoeveel van haar is oprecht dom gespeeld? Dat vragen veel mensen zich af als ze soms haar quotes lezen. Genialiteit in stupiditeit, noemen ze dat. Paris Hilton staat in ieder geval garant voor een blik in een absurde wereld. Niet dat het uitmaakt, want mevrouw Hilton verdiende in 2006 en 2007 gewoon 16,5 miljoen dollar. Waarmee, dat weet niemand. Inclusief Paris Hilton, die heeft ook geen idee waar ze het allemaal mee verdient.

'Ik weet het allemaal niet. Ik ga gewoon naar Google, typ mijn eigen naam in en zie wat eruit komt', aldus de stinkend rijke erfgename als je haar vraagt wat ze de afgelopen maand gedaan heeft. Momenteel levert een zoekactie in Google op haar naam 60,5 miljoen hits op, dus dat is bijna net zoveel als het aantal dollars van de erfenis waar ze op zit. Leuk verband. Maar een agenda gebruikt ze dus niet. Waarom iets schrijven met een pen als andere mensen alles voor je bijhouden op internet. Ideaal.

Maar er zijn meer dingen die Paris Hilton heel normaal vindt, waar andere mensen toch van gaan fronzen. Zo had ze een baan, onlangs. Ze was producer van de film van Pledge This! De makers van de film vonden dat ze te weinig had gedaan om de film te promoten. Maar als je Miss Hilton vraagt wat een producer is, antwoordt ze: 'Ik weet niet, ik zorg ervoor dat er coole mensen in de film spelen.' Briljant. Overigens speelt ze zelf ook in de film, dus dan weet je welk label ze zichzelf geeft.

Het pareltje van deze week blijft de uitspraak over haar telefoonrekening. Die zal ongetwijfeld gepeperd zijn, maar zelf heeft ze geen idee. Ook niet wie de rekening betaalt. 'Ik heb geen idee hoe hoog die zijn, ik heb nog nooit een telefoonrekening gezien. Ik weet ook niet op wiens naam ze staan. Ik denk op de naam van degene die ze betaalt', zegt Paris Hilton. Kortom, nogmaals, is dit allemaal gespeelde domheid omdat wij dat zo leuk vinden, of is dit echt? Wij komen er niet uit.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018