Excite

Paris Hilton verloofd met nachtclubeigenaar

Paris Hilton zou zich verloofd hebben met haar vriend, nachtclubeigenaar Cy Waits. De twee zijn gespot in een dure juwelierszaak. Ze waren op zoek naar verlovingsringen.

Hoewel de verloving voor Paris natuurlijk ook draait om liefde, had ze wel wat verlangens voor wat betreft de ring. Zo moet deze wel tenminste 24 karaats goud zijn. Volgens getuigen zag het stel er erg gelukkig uit en waren ze steeds grapjes met elkaar aan het maken.

Paris en Cy zijn sinds vorige zomer samen en Paris gaf al snel aan dat ze deze relatie erg serieus nam. Ze zou voor altijd samen willen blijven met Cy en wilde zeker met hem trouwen en een gezin stichten. Eerder had Paris lange tijd een relatie met Benji Madden, de broer van Joel Madden, met wie vriendin Nicole Richie inmiddels twee kinderen heeft. Die relatie was echter plotsklaps over en na die tijd maakte Paris kennis met Cy.

Of de trouwerij en een gezin er nu aan zitten te komen blijft nog even de vraag. Een woordvoerder van Paris wist namelijk te vertellen dat Cy en Paris helemaal niet speciaal op zoek waren naar verlovingsringen, maar dat ze juist een bijzonder cadeautje voor de verjaardag van Paris probeerden te vinden. Dat zal in ieder geval sowieso gelukt zijn, want het stel verliet de winkel met een witgouden ring met zwarte diamanten, vergezeld van een prijskaartje van zo’n 25.000 dollar.

Afbeelding: Flickr, gebruiker chrisharte

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021