Excite

Paris Hilton vervult taakstraf op hakken

Samen met enkele anderen moest Paris Hilton afgelopen vrijdag de handen uit de mouwen steken. Hilton en haar tijdelijke collega’s, die gezamenlijk het Hollywood Beautification Team vormden, werden overspoeld door nieuwsgierige paparazzi.

In de straten van Hollywood werd de 29-jarige socialite aan het werk gezet om muren die met graffiti beklad waren, te voorzien van een nieuwe laag verf.

Voor de rijke erfgename was dit geen reden om een praktische outfit aan te trekken. Gekleed een zwarte skinny jeans en op torenhoge hakken van Christian Louboutin nam ze de verfroller ter hand. Het gele t-shirt dat ze over haar kleding had aangetrokken, kon niet voorkomen dat ze onder de verf kwam te zitten.

Hilton’s outfit voldeed volstrekt niet aan de eisen die het Hollywood Beautification Team stelt. De werknemers wordt aangeraden om kleding aan te trekken die vies mag worden. Normaal gesproken zijn open schoenen, sandalen en hoge hakken vanwege veiligheidsoverwegingen strikt verboden. De beroemde Hilton vormde blijkbaar een uitzondering op deze regel.

De taakstraf maakt deel uit van de straf die Hilton kreeg opgelegd, nadat ze in augustus van dit jaar in Las Vegas werd gearresteerd voor cocaïnebezit. De rechter veroordeelde haar behalve een taakstraf van tweehonderd uur ook tot een voorwaardelijke celstraf van een jaar en een boete van tweeduizend dollar. De erfgename moet bovendien deelnemen aan een anti-drugscursus.

Afbeelding: Flickr, user Chesi - Fotos CC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020