Excite

Paris Hilton wil sekstape vergeten

Paris Hilton heeft overduidelijk spijt van haar sekstape die enkele jaren geleden op het internet stond en wil het filmpje het liefst uit haar geheugen verbannen. De steenrijke Amerikaanse vertelt deze week aan CNN dat de weinig verhullende film haar leven heeft veranderd.

"Mensen denken dat ik een slet ben," treurt Hilton. "Daar heb ik het nog steeds moeilijk mee, want daar moet ik mijn hele leven mee leven. Later moet ik het uitleggen aan mijn kinderen, die video heeft mijn leven veranderd. Mensen hebben nu een verkeerd beeld van me. Dit was het slechtste moment uit mijn leven."

Kathy, de moeder van Paris, denkt evenzeer niet graag terug aan de publicatie van de sekstape. "Het voorval was tragisch voor de hele familie. Nadat de beelden verspreid werden, is Paris maanden het huis niet meer uit geweest. We moesten allemaal in therapie."

De sekstape van Paris Hilton werd op het internet gezet door haar toenmalige vriend Rick Salomon en raakte over de hele wereld bekend. Salomon bracht de film uit onder de naam 1 Night in Paris en wist er zelfs twee filmprijzen mee te winnen. Hilton sleepte Salomon echter voor de rechter en wist een schadevergoeding van 400.000 dollar los te krijgen. Een deel van dat geld ging naar een goed doel.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Chesi Fotos CC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020