Excite

Paris verantwoordelijk voor ellende Ronaldo?

Het zit stervoetballer Cristiano Ronaldo niet echt mee. De Real Madridspeler raakte geblesseerd en zijn team leed de eerste nederlaag van het seizoen. Daarnaast lekte een filmpje uit, waarin Ronaldo een zoetsappig liefdesliedje zong. Niet bepaald goede reclame voor de stoere ster!

Er lijkt een reden te zijn voor de ellende die Ronaldo de laatste tijd aantrekt: heksenmeester Pepe beweert dat hij Ronaldo in opdracht behekst heeft. Pepe zegt dat hij is ingehuurd door een ex van de voetballer. Het zou gaan om een bekende en rijke vrouw die niet uit Europa komt. Zou het hier gaan om Paris Hilton? Rijk en bekend is ze zeker, bovendien komt ze niet uit Europa. Ook is ze waarschijnlijk een ex van de voetballer; eerder dit jaar werden ze regelmatig samen gespot. Gelukkig is er hoop: een andere heksenmeester heeft al aangegeven de vloek op te kunnen heffen, tegen een mooie vergoeding.

Dit leed is echter nog niets vergeleken bij wat Ronaldo te wachten staat als zijn teamgenoten zijn nieuwe talent ontdekken. Ronaldo heeft een oud liedje ingezongen voor een commercial, maar het resultaat is niet om aan te horen. Volgens een bron bij de opnamestudio is het zelfs nog een compliment als je het geluid vergelijkt met een jankende kat.

Gelukkig is er ook nog goed nieuws: Ronaldo wordt het nieuwe gezicht van Armani, wat betekend dat hij David Beckham zal vervangen in de legendarische ondergoedreclames. Vanaf volgend voorjaar zal Ronaldo in volle glorie te bewonderen zijn.

Afbeelding: Flickr account JannahHAIR

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020