Excite

Pas op! Ozzy Osbourne haalt rijbewijs!

Wie ooit een aflevering van de reality soap 'The Osbournes' heeft gezien, weet dat Ozzy Osbourne nooit op de weg zou mogen verschijnen. En niet alleen omdat hij elke blaastest standaard zou kapot maken met zijn adem - ook als hij niet gedronken heeft. De man heeft het reactievermogen van een slapende slak en de agressie van een losgeslagen leeuw. Dat kan nooit goed gaan achter het stuur.

Toch mag Ozzy Osbourne rijden. De Britse shockrocker heeft namelijk zijn rijbewijs gehaald. Okee, het kostte hem negentien pogingen, maar nu kan hij zich voortaan niet alleen Prince of Darkness, maar ook King of the Road noemen. Ozzy Osbourne geeft de schuld aan de drank, dat hij zolang geen rijbewijs heeft kunnen halen. Met name omdat hij dronken op het examen verscheen. Inmiddels is hij helemaal nuchter. Dat geloven we dan maar, want waarnemen lukt niet echt meer.

Overigens heeft Ozzy Osbourne beloofd geen zondagsrijder te zijn. Nu hij zijn rijbewijs heeft, wil hij er ook echt goed gebruik van maken. Ja, dat kun je aanmerken als een dreigement naar alle andere weggebruikers, in principe. De drank heeft overigens niet alleen het halen van een rijbewijs bemoeilijkt. Omdat hij zich niets meer kan herinneren van zijn verleden, moest Ozzy Osbourne iemand in huren om zijn historie te bestuderen. Dan kan dat allemaal mooi in een autobiografie. Die hopelijk niet eindigt met een door alcohol veroorzaakte autocrash...

Afbeelding: Scrapetv.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018